Akademie na MČR

V Praze proběhlo Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku a fitness týmech 2016

Akademie reprezentovaly Žofi Císařová a Adél Hotová

img_0310

30.9.-2.10. 2016 proběhlo v Praze ve sportovní hale na Podvinném mlýně MČR ve sportovním aerobiku. Jelikož chtěli organizátoři nastavit průběh závodů stejně jako je tomu na mezinárodních závodech, začalo se už v pátek.
Za Akademii nastoupily na závodní plochu Žofi Císařová a Adél Hotová, v pátečním základním kole se seznámily s prostředím velkých závodů a zaslouženě postoupily do sobotního semifinále.

img_0345

img_0322

Jelikož se závod konal v Praze, mohly přijít holky podpořit i ostatní závodnice z Akademie, což bylo nejsem krásné, ale pro Žofi i Adél rozhodně moc důležité.
img_0268
img_0269

Konečné výsledky MČR 2016

img_0383

Žofi Císařová
Po pátečním základním kole byla Žofinka na sedmém místě, do druhého závodního dne nastupovala s velkým odhodláním vybojovat postup do velkého finále. Známky od rozhodčích v sobotním semifinále vylepšila, bohužel jí trápilo velice nepříjemné zranění zápěstí a tak i přes všechny komplikace vybojovala úžasné sedmé místo. Za nesmírnou bojovnost jí patří velká gratulace!
img_0490

Adél Hotová
Adélka měla nelehkou úkol, celé MČR v pátek zahajovala a tak by se u ní nervozita dala krájet. Všechno dopadlo dobře a mohla nastoupit na závodní plochu i v sobotu. Sestavu si neuvěřitelně užila a obsadila zasloužené jedenácté místo. Moc jí gratulujeme!img_0504

Facebook komentáře