Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku

První říjnový víkend proběhlo v Plzni MČR 2017 ve sportovním aerobiku a fitness

Plzeňská sportovní hala Lokomotiva hostila celé tři ty nejlepší závodníky, které český sportovní a fitness aerobik má. Pátečním odpoledne závodní víkend začal pro kategorii kadet a junior. V juniorské kategorii 14 – 16 let ženy měla Akademie jednu závodnici. Karolína Šenková startovala na MČR poprvé, i přes zranění na závodní plochu nastoupila a odnesla si cenné zkušenosti.

Sobota byla ve znamení semifinálových bojů juniorské kategorie a také se poprvé představily závodnice královské kategorie žen 17 a více let. V seniorské kategorii reprezentovaly Akademii hned tři závodnice. V základním kole se představily Eva Dobešová, Katka Bártová a Adél Hotová a všechny tři postoupily do nedělního semifinále.


Nedělní ráno odstartovalo semifinále seniorské kategorie, které přineslo velký úspěch pro jednu naší závodnici. Adélka Hotová postoupila do velkého večerního finále. Měla jen několik hodin na odpočinek a regeneraci, ale vše dopadlo na výbornou. Zvládla se na večer skvěle připravit a na závodní ploše podala výborný výkon.

Všem závodnicím patří obrovská gratulace a poděkování za báječnou prezentaci klubu

Výsledky MČR 2017
14-16 let žen
Karolína Šenková 18.místo

17 a více let ženy
Adélka Hotová 6. místo
Eva Dobešová 8. místo
Katka Bártová 9. místo

Facebook komentáře