Jarní část závodní sezóny

Závodní sezóna 2019 je již v plném proudu a naše závodnice mají za sebou už několik závodů. Podívejte se, jak se jim dařilo.

Začátek závodní sezóny proběhl v Praze na Petřinách, kde se představily všechny naše seniorské závodnice I. výkonnostní třídy, vyzkoušely nové hudby, dresy a krásné choreografie. II. a III. výkonnostní třída měla svou premiéru poslední březnový víkend v Brně.

Březnovou premiéru mají všechny naše závodnice za sebou, na druhý závod se jedna část vypravila do Brna, kde proběhl závod I. VT a pro II. a III. třídu se druhý závod uskutečnil v nové hale v Dolní Břežanech. Svojí premiéru mělo naše nové kadetské trio s názvem Pretty woman, holky překonaly počáteční nervozitu z prvních závodů a odnášejí si cenné zkušenosti do dalších závodů. Z Dolních Břežan si Akademie odváží zlatou medaili, které vybojovalo duo Spice girls Kristýnka a Anička, v kategorii 14- 16 let.

Na třetí jarní závod jsme to měly všechny malinko dál, I. výkonností třída cestovala až do Otrokovic a závod II. a III. výkonnostní třídy proběhl v Ostravě.

Poslední závod jarní části sezóny proběhl pro I. VT v Lounech a pro II. a III. VT v nedaleké Mladé Boleslavi.
Všechny závodnice předvedly krásné výkony a teď už je čeká letní odpočinek a příprava na podzimní část závodní sezóny.

Facebook komentáře